zaterdag 31 maart 2012

Aflevering 2

Zo aflevering 2 heb ik er ook weer opzitten.


Nu ben ik er niet met de fiets naar toe gegaan :)
Heerlijk in mijn auto naar de sportschool.


2.11 km met de Belg gerend waarvan ik 231 calorieën kwijt ben.


En ben nog een berg(je) van 10% gelopen. 10 min, dat was erg knap want na 2 min wilde ik er eigenlijk mee stoppen! Maar dacht, Nee doorlopen!!! En dus 0.76 km en toch nog 98 kilo calorieën kwijt :)

Nu snel douchen eten en naar het werk :)

2 opmerkingen:

  1. Zooow nice!! 2.11 km met de belg is goed! Nu al 2 keer in de week, dan zit je zo met een paar weken op 5 km in 30 min ;) Vind je sporten voor late dienst lekker? Ik vind voor nachtdienst sporten minder fijn. Volgende week late diensten, denk er aan om toch in de ochtend te gaan sporten.
    Ik ga morgen weer. Kwam een beetje vreemd uit deze week, maar andere kant ook goed. Mijn ene knie moest ook even wennen aan het feit dat ie aan het werk moest. Protesteerde even... Maar knie is nu weer bijgekomen van "de schrik" ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helaas kwam ik op mijn werk en na 2 uur ben ik weg gegaan ivm migrane. Maar ben wel wezen sporten dus daar was ik erg blij mee. Ben benieuwd of ik morgen nog ga sporten. Maar we zullen zien :) In iedergeval gaan we de goede kant op. Ik vind het heerlijk om in de ochtend te sporten. Als ik een dagdienst heb gehad heb ik geen puf meer om te sporten. Dus vandaar dat ik het doe voor mijn werkdag. Gelukkig is je knie weer bij gekomen van de schrik :)

    BeantwoordenVerwijderen