donderdag 17 januari 2013

Wij zijn naar Monster geweest waar we nog een dagje ingelast hebben om te trainen. Mariëlle kon haar nieuwe wandelstokken uitproberen want we hebben voor het zwaarste deel gekozen om te lopen op het strand. Bij het losse zand met een pak verse sneeuw er op! Wauw, dat voel je wel dat dat een goede work out is ;) Rare is dat ik het best fijn vond om op dat deel te lopen, wel wat voorzichtig, want een misstap is zo gemaakt omdat je niet ziet wat er onder het sneeuw zit. Dat 6,5 km en dan 6,5 km terug over de dijk (ja dat ging wat sneller) Onderweg hebben we nog een bakkie warme choco gescoord :D Dat hoort toch wel met deze winterse temperaturen. Als ik temperatuur moet "gokken" (deels info van app locatie Rotterdam, app kende locatie Monster niet) van gisteren dan was het toch wel een -7 a -8 bij start in de ochtend en -4 a -5 op warmste moment.
Monster


3 opmerkingen:

  1. Echte Bikkelaars zijn jullie met die Temperaturen
    Prachtige foto,s Veel respect
    Groetjes Hans & Hosea

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank jullie wel Hans en Hosea :) Leuk dat jullie op deze blog zijn komen kijken :D De reis naar de klim toe is al erg veel fun en we hebben mega veel zin in de klim. Is wel een beetje spannend inmiddels, maar dat is alleen maar gezond ;)
      Groetjes,
      Lisa

      Verwijderen
  2. Beste Hans en Hosea,

    Bedankt voor jullie reactie. We zijn vast aan het oefenen voor de vakantie. Want daar zal het ook erg koud worden. Fotos's van Kilimanjaro zullen ook erg mooi worden. We zijn zoals je ziet ook aan het oefenen om mooie fotos te maken. :)

    bedankt groeten
    Mariëlle

    BeantwoordenVerwijderen